Mededeling klanten Van Vliet Tandartsen per 01-01-2020

Mededeling klanten Van Vliet Tandartsen per 01-01-2020

vanaf 1 januari 2020 zullen er een aantal veranderingen plaatsvinden binnen Van Vliet Tandartsen.

Wij zullen helaas afscheid nemen van Tandarts Tom van Kan en Tandarts Muus Evers.

Tom van Kan zal onze praktijk verlaten omdat hij zijn droom gaat verwezenlijken en een eigen praktijk in zijn woonplaats zal starten. Zeven jaar lang hebben we met veel plezier met Tom samen mogen werken maar wij gunnen hem zijn eigen avontuur.

Muus Evers gaat ons ook verlaten, omdat hij ervoor heeft gekozen om zijn werkzaamheden bij het ACTA voort te zetten als docent. Daarnaast is hij in nog twee andere praktijken werkzaam.

Tandarts Paul Promes die al ruim 7 jaar werkzaam is bij ons in de praktijk en de implantologie behandelingen uitvoert, zal vanaf 01-01-2020 zijn werkzaamheden bij ons uitbreiden tot 2,5 dag per week.

Wij heten ook Tandarts Albert Bötticher en zijn trouwe klanten van harte welkom die vanaf 01-01-2020 bij ons in de praktijk zullen komen. Tandarts Bötticher zal zijn eigen klanten behandelen op de maandagen, dinsdagen en woensdagen. Heeft u als klant van Tandarts Bötticher een pijnklacht of spoedgeval op de dagen dat hij niet aanwezig is, maakt u zich dan geen zorgen,

want Tandarts Krista Mulder en Tandarts Paul Promes zullen u met grote zorg helpen.

Muriel van Vliet (praktijkeigenaar) en Krista Mulder (Tandarts) zijn met grote zorg op zoek naar een fijne tandarts die ons team komt versterken. U zal de zorg blijven krijgen die u van ons gewend bent.

Wij zijn ook blij u te melden dat wij vanaf Januari 2020 trotse eigenaar zijn van een intra orale scanner, daardoor hoeft u bijna nooit meer te happen bij het vervaardigen van een kroon of brug en zullen de mogelijkheden steeds toenemen totdat uiteindelijk happen niet meer noodzakelijk zal zijn voor alle behandelingen.

Hartelijke groet,

Team Van Vliet Tandartsen